Routebeschrijving

Museum Boijmans Van Beuningen
Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

Openbaar vervoer

Het museum ligt op vijftien minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf hier is het museum te bereiken met tram 7 (richting Willemsplein) en stap uit bij halte Museumpark. Of neem tram 4 (richting Marconiplein) en stap uit bij halte Eendrachtsplein.

Voor reizen met de metro gebuikt u lijn A, B of C en stapt u uit bij halte Eendrachtsplein.

Raadpleeg voor uw route met het openbaar vervoer www.ns.nl, www.9292.nl en binnen Rotterdam www.ret.nl. Let op: in Rotterdam kunt u in de metro alleen reizen met de OV-chipkaart. Voor meer informatie over de OV-chipkaart: www.ret.nl.

Lopend

Het museum ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Wanneer u het station verlaat steekt u het Stationsplein over, dan steekt u ook de Weena over en gaat u vervolgens langs de Millennium Tower de straat Kruisplein in. Na het concertgebouw De Doelen steekt u het Kruisplein over, vanaf hier heet deze straat de Mauritsweg. Deze straat blijft u een tijdje volgen, dan steekt u bij het Eendrachtsplein schuin rechts over en gaat u verder op de Westersingel. Na deze oversteek blijft u ongeveer 100 meter de Westersingel volgen, dan slaat u rechtsaf het Museumpark in. Na ongeveer 50 meter ziet u Museum Boijmans Van Beuningen aan uw linkerhand.

Eigen vervoer

Klik hier voor een routebeschrijving.

Parkeren

Er zijn twee parkeerplaatsen naast het museum gereserveerd voor gehandicapten.

Parkeergarages

Parking Museumpark: Museumpark 25
Parking Westblaak: Westblaak 88 (ingang Hartmanstraat)


Grotere kaart weergeven