Routebeschrijving

Museum Boijmans Van Beuningen
Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

Openbaar vervoer

Het museum ligt op vijftien minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf hier is het museum te bereiken met tram 7 (richting Willemsplein) en stap uit bij halte Museumpark. Of neem tram 4 (richting Marconiplein) en stap uit bij halte Eendrachtsplein.

Voor reizen met de metro gebuikt u lijn A, B of C en stapt u uit bij halte Eendrachtsplein.

Raadpleeg voor uw route met het openbaar vervoer www.ns.nl, www.9292.nl en binnen Rotterdam www.ret.nl. Let op: in Rotterdam kunt u in de metro alleen reizen met de OV-chipkaart. Voor meer informatie over de OV-chipkaart: www.ret.nl.

Lopend

Het museum ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Wanneer u het station verlaat steekt u het Stationsplein over, dan steekt u ook de Weena over en gaat u vervolgens langs de Millennium Tower de straat Kruisplein in. Na het concertgebouw De Doelen steekt u het Kruisplein over, vanaf hier heet deze straat de Mauritsweg. Deze straat blijft u een tijdje volgen, dan steekt u bij het Eendrachtsplein schuin rechts over en gaat u verder op de Westersingel. Na deze oversteek blijft u ongeveer 100 meter de Westersingel volgen, dan slaat u rechtsaf het Museumpark in. Na ongeveer 50 meter ziet u Museum Boijmans Van Beuningen aan uw linkerhand.

Eigen vervoer

Klik hier voor een routebeschrijving.

N.B. Vanaf 1 januari 2016 breidt de gemeente Rotterdam de milieuzone uit. Klik hier om te bekijken wat dit voor uw vervoer betekent.

Parkeren

Er zijn twee parkeerplaatsen naast het museum gereserveerd voor gehandicapten.

Parkeergarages

Parking Museumpark: Museumpark 25
Parking Westblaak: Westblaak 88 (ingang Hartmanstraat)


Grotere kaart weergeven