Prijzen

Reguliere toegangsprijzen :

€ 12,50: Voltarief
€ 10,00: CJP-houders
€ 10,00: Groepen vanaf 15 personen (reserveren verplicht)
€   6,25: Studenten
€ 27,50: Museumparkticket (meer informatie vindt u hier)

Gratis: Jongeren tot en met 18 jaar, Vrienden van het museum, Vereniging Rembrandt, ICOM, CIMAM, Museumkaart- en Rotterdampashouders, Ooievaarspas 2014, begeleiders van mensen met een handicap.

Voor 'Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture' geldt iedere dag een toeslag van € 5,00 bovenop de reguliere toegangsprijzen.

Let op: u kunt gebruik maken van één kortingsregeling per bezoeker.

Toeslagen speciale tentoonstellingen: 

Voor speciale tentoonstellingen geldt op alle dagen een toeslag. Tijdens Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture (8 februari - 11 mei 2014) geldt een toeslag van € 5,00. Indien de tentoonstelling niet wordt bezocht, betaalt de bezoeker geen toeslag. Museumkaart- en Rotterdampashouders betalen € 5,00 toeslag. Deze toeslag is niet van toepassing op: jongeren t/m 18 jaar, Vrienden van het museum, leden van Vereniging Rembrandt en ICOM pashouders.

Toerisme

Touroperators kunnen voor speciale tarieven contact opnemen met het museum: pressoffice@boijmans.nl

Bij enkele Rotterdamse attracties kunt u een combinatieticket voor het museum en de betreffende attractie kopen of krijgt u korting op vertoon van het kaartje van de instelling. Vraag hiernaar bij: Euromast, Spido  Kunsthal en Eurail Group.

In 2012 is de gratis woensdag vervallen. Door de wijziging in de financiële situatie in dat jaar is het museum gedwongen om deze maatregel te nemen.