Beeldmateriaal aanvragen

Beeldmateriaal in hoge of lage resolutie kan worden besteld via het bestelformulier. Toestemming vragen voor reproductie gaat eveneens via dit formulier.

Van elk werk uit de collectie kan beeldmateriaal worden aangevraagd. Indien (nieuwe) opnames moeten worden gemaakt, liggen de kosten voor beeldmateriaal hoger en is de levertijd langer. Zie ook de prijslijst. In geval van een spoedaanvraag geldt voor aanwezig beeldmateriaal een levertijd van één week na ontvangst van de betaling. Voor nieuwe opnames geldt een levertijd van twee weken na ontvangst van de betaling. Aan een spoedaanvraag zijn extra kosten verbonden.

De aanvraag wordt na ontvangst van het bestelformulier in behandeling genomen. De rekening dient vooraf te worden voldaan. Na ontvangst van betaling wordt het beeldmateriaal zo snel mogelijk verzonden. Voor aanwezig beeldmateriaal geldt een levertijd van ca. vier weken na ontvangst van de betaling.

Voor het bestellen en gebruiken van de afbeeldingen van Museum Boijmans Van Beuningen gelden algemene voorwaarden (zie de leveringsvoorwaarden). Voor informatie over aanvragen: images@boijmans.nl.

Copyright en beeldrecht

Nota bene: niet al het beeldmateriaal is vrij van auteursrechten. De gebruiker dient zelf contact op te nemen met Pictoright in Nederland of de betreffende belanghebbende om het gebruiksrecht te regelen.

Pers

Voor afbeeldingen voor persdoeleinden kunt u zich wenden tot de afdeling Marketing & Communicatie via pressoffice@boijmans.nl.