Bedrijven

De toren van Museum Boijmans Van Beuningen. Foto: Hans Elbers

Museum Boijmans Van Beuningen is van oudsher een ondernemend museum. Dit is ook terug te zien in de steun die het museum uit het bedrijfsleven ontvangt. Deze steun is van grote waarde om bijzondere tentoonstellingen en projecten mogelijk te maken.

Bedrijven kunnen het museum op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door Boijmans Corporate Member te worden of door toe te treden tot Boijmans Business Club. Het is ook mogelijk om in samenwerking met ons als partner bijzondere projecten te realiseren, zoals tentoonstellingen, kunstaankopen en educatieprogramma’s.

  

Heeft u interesse? Dan maken wij graag tijd om met u kennis te maken en met u te denken over de mogelijkheden. U kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer & Filantropie via corporate@boijmans.nl of +31 (0)10.44.19.661.

Boijmans Business Diner 2015

In april 2015 vond het tweede diner plaats van Boijmans Business Club in het oude entreegebied van Museum Boijmans Van Beuningen. 

Pieter Witteveen

founder en managing partner OC&C Strategy Consultants Benelux

"Museum Boijmans Van Beuningen staat voor de kracht van Rotterdam: veelzijdig, vernieuwend maar ook voortbouwend op een sterke traditie. Een traditie waarin het particulier initiatief een actieve rol heeft gespeeld. Het is voor ons als zakelijk dienstverlener met veel jonge professionals inspirerend om als lid van de Business Club een bijdrage te kunnen leveren aan Museum Boijmans Van Beuningen."