Vrienden

In 1987 hebben particuliere schenkers zich verenigd in de Vrienden van Museum Boijmans Van Beuningen om een gezicht te geven aan hun liefde voor het museum. Al dertig jaar lang steunen de Vrienden het museum met een bijdrage die wordt ingezet om gedroomde aankopen te realiseren. In 2017 vieren we het 30-jarig bestaan van de Vrienden met bijzondere activiteiten, zoals de Lustrumborrel en een speciale Vriendendag.

Geniet u ook zo van kunst en van Boijmans in het bijzonder? Misschien heeft u wel mooie herinneringen aan uw eerste bezoek als kind, of heeft u een favoriet werk dat u altijd even opzoekt. Wilt u het belang van het museum voor Rotterdam helpen uitdragen? Sluit u dan aan bij de Vrienden en geef de collectie nog sterker door aan volgende generaties!

Sluit u direct aan als Vriend van Museum Boijmans Van Beuningen

Elke gift telt

U bepaalt zelf met welk bedrag u Museum Boijmans Van Beuningen jaarlijks steunt. Elk bedrag dat u boven de € 75 bijdraagt, kunt u opgeven bij de Belastingdienst als gift en is fiscaal aftrekbaar.

Vriendschap is natuurlijk wederzijds!

We zijn al onze Vrienden zeer dankbaar voor hun betrokkenheid. Als dank betrekken we u bij het reilen en zeilen van het museum via de digitale Vriendennieuwsbrief en nodigen we u uit voor bijzondere activiteiten in Museum Boijmans Van Beuningen.

Bij een bijdrage vanaf € 50 per jaar ontvangt u tevens een persoonlijke Vriendenpas waarmee u altijd gratis toegang heeft tot Museum Boijmans Van Beuningen en 10% korting krijgt in de Museumwinkel. Bij een bijdrage vanaf € 75 per jaar ontvangt u twee passen zodat u altijd iemand mee kunt nemen.

Heeft u dankzij de Museumkaart al gratis toegang? Kies dan voor de Vriendensticker; deze kunt u op uw kaart plakken waardoor u geen toeslag hoeft te betalen.

Schenk meer, betaal minder

Met een periodieke gift maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen die de overheid u biedt, dankzij de culturele ANBI status van het museum. Meer informatie over schenken leest u hier. 

 

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met Annelies Oudshoorn, Relatiemanager Vrienden & begunstigers, via vrienden@boijmans.nl of bel 010 44.19.482. 

Vrienden worden?

Sluit u aan als Vriend van Museum Boijmans Van Beuningen via het digitale aanmeldformulier