Blijf op de hoogte en schrijf u hier in!

Museum Boijmans Van Beuningen houdt u graag op de hoogte van het nieuws over de tentoonstellingen, aankopen, bijzondere werken in de collectie en onze activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Digitale nieuwsbrief

Het museum verstuurt iedere paar maanden een digitale nieuwsbrief, vol nieuws over tentoonstellingen, aankopen en activiteiten. Er is ook een speciale nieuwsbrief voor het onderwijs.
Ga naar aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen.
Wanneer u de nieuwsbrief reeds ontvangt en uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen of u zich wilt afmelden kunt u dat doen met de links die u onder elke nieuwsbrief aantreft.

Boijmans Club

Voor kinderen van 5 t/m 14 jaar is er de Boijmans Club: leden krijgen onder meer een speciale nieuwsbrief met leuke feitjes over het museum, de laatste nieuwtjes en alle kinderactiviteiten voor de komende periode.

ArtTube Updates

Het museum heeft een eigen online videokanaal: arttube.nl. Abonneer u op de ArtTube nieuwsbrief, waarin regelmatig nieuwe online video’s worden aangekondigd.
Ga naar aanmelden om de ArtTube Updates te ontvangen.

Online communities

Word fan, plaats opmerkingen en deel uw links op de Facebook pagina van Museum Boijmans Van Beuningen. U kunt foto’s van uw bezoek aan het museum toevoegen aan de Boijmans Flickr groep. Volg ons op Twitter en ontvang tweets over de dagelijkse gang van zaken in het museum.

Boijmans Kalenderwidget

Museum Boijmans Van Beuningen heeft een kalenderwidget ontwikkeld.

Download de Boijmans Kalenderwidget

Elke dag een ander werk uit de collectie op uw desktop!

Museum Boijmans Van Beuningen op Twitter