Bezoekinformatie

Museum Boijmans Van Beuningen
Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam

tel.: 010 44.19.400
In het weekend ook tel.: 010 44.19.475
info@boijmans.nl

Vragen met betrekking tot de website(s), de e-tickets en andere digitale zaken van Museum Boijmans Van Beuningen kunt u doorsturen naar het volgende emailadres: web@boijmans.nl

In Museum Boijmans Van Beuningen zijn algemene bezoekersvoorwaarden van kracht.

Topstukken op reis

Let op: in verband met de tentoonstelling 'Collection of Museum Boijmans Van Beuningen – Bruegel’s ‘The Tower of Babel’ and Great 16th Century Masters'  in het Tokyo Metropolitan Art Museum in Japan zijn topstukken uit de collectie - zoals 'De marskramer' van Jheronimus Bosch en 'De toren van Babel' van Pieter Bruegel I - tijdelijk niet te zien. 
Lees hier meer informatie.

Gevonden voorwerpen

Bent u iets verloren tijdens uw bezoek aan het museum? Neem dan contact op met Coördinator Beveiliging Martin Sparreboom via mail: sparreboom@boijmans.nl of telefoon: 010 44.19.671.

Toegankelijkheid museum voor mindervaliden

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden. Het museum beschikt over enkele rolstoelen. Eveneens over twee rollator/stoelen van Rollz. U kunt deze reserveren via infobalie@boijmans.nl of via 010 44.19.475. (Buggy's voor kinderen zijn ook beschikbaar.)
Informatie over de toegankelijkheid van Museum Boijmans Van Beuningen voor mindervaliden vindt u hier.

Tentoonstellingsteksten verkrijgbaar in groot lettertype

Het museum biedt bij de tentoonstelling Gek van surrealisme alle teksten aan in een extra groot lettertype. Deze teksten zijn verkrijgbaar bij de infobalie in zaal F. De teksten in extra groot lettertype voor de vaste collectie volgen spoedig.

Museum Boijmans Van Beuningen op Twitter