Nieuwsbrief
Hand Made, Museumnacht en win!
maart 2013

Hand Made & vtwonen

vtwonen is mediapartner van ‘Hand Made: lang leve het ambacht’. In de maart editie van vtwonen, die nu in de winkel ligt, vindt u een reportage over drie ontwerpers wiens werk te zien is in de tentoonstelling. Met de winactie van Museum Boijmans Van Beuningen en vtwonen maakt u kans op mooie prijzen.

Artikel vtwonen over 'Hand Made: lang leve het ambacht'
Artikel vtwonen over 'Hand Made: lang leve het ambacht'

De maart editie van vtwonen (nu in de winkel) bevat een reportage van 8 pagina’s over ontwerpers Daan Brandenburg, Martijn Koomen en Wouter Strietman. Alle drie hebben ze een werkplaats in hetzelfde gebouw, Sectie C in Eindhoven, en van alle drie de designers is werk te zien in het museum vanaf 9 maart.

Like & Win
Museum Boijmans Van Beuningen en vtwonen zijn benieuwd naar uw favoriet uit de tentoonstelling ‘Hand Made: lang leve het ambacht’. Kom vanaf 9 maart naar de tentoonstelling, maak een foto van uw favoriete object in de tentoonstelling en upload vanaf dan de foto op de Facebookpagina van vtwonen. Met uw favoriet maakt u kans op mooie prijzen: 10 x een halfjaarabonnement op een woonblad naar keuze, 10 x het Dutch Design Memory spel,10 x boek vtwonen 'Thuiskomen' en 10 x set pastaborden van vtwonen. En natuurlijk de hoofdprijs:
Een weekendje Londen tijdens London Design Festival 2013 voor 2 personen!

Klik hier om te zien hoe u mee kan doen.

Terug