Nieuwsbrief
Laatste kans ‘De weg naar Van Eyck’
5 februari 2013

Rotterdam Art Week

Van 6 tot en met 10 februari vindt de Rotterdam Art Week plaats. Museum Boijmans Van Beuningen presenteert deze week een speciale avondopenstelling en een lezingenmiddag over vormgeving.

Tentoonstellingsoverzicht De Collectie Vormgeving, nu te zien (foto: Lotte Stekelenburg)
Tentoonstellingsoverzicht De Collectie Vormgeving, nu te zien (foto: Lotte Stekelenburg)

Gelijktijdig met Art Rotterdam op de Kop van Zuid, vindt in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), onderdeel van Het Nieuwe Instituut, OBJECT Rotterdam plaats. Onderdeel van deze beurs is de lezingenmiddag ‘Creatie in Vormgeving’ op vrijdag 8 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur in Museum Boijmans Van Beuningen. Deze lezingenmiddag is gratis te bezoeken, exclusief entree museum. Meer informatie en reserveren via de website. Op vrijdag 8 februari is het museum extra geopend van 20:00 tot 22:00 uur voor de opening van Tanja Smeets en de Vipopening van Art Rotterdam.

Wederzijdse korting Art & OBJECT Rotterdam
Wanneer u Art of OBJECT wil bezoeken, krijgt u op vertoon van uw toegangsticket van Museum Boijmans Van Beuningen korting op de entreeprijs, en vice versa. Kijk op de website van het museum voor meer informatie en voorwaarden.

Boijmans tipt
Hotel Rotterdam, Wake up in Art: overnachten bij kunstenaars thuis! 20 verschillende adressen in Rotterdam. Tijdens Rotterdam Art Week: van 6 t/m 10 februari.

Terug