Nieuwsbrief
Laatste kans ‘De weg naar Van Eyck’
5 februari 2013

Boijmans TV op volle toeren

Boijmans TV-fans kunnen de komende tijd hun hart ophalen. Het tweede seizoen van Boijmans TV is in volle gang met elke donderdag een nieuwe aflevering met gemiddeld 125.000 kijkers. Ontvangt u TV Rijnmond niet? De afleveringen zijn elke week vanaf vrijdag ook te zien op ARTtube. Boijmans TV heeft nog veel meer voor u in petto.

Boijmans TV rondleider Bregje organiseerde de wedstrijd ‘Over smaak valt te twisten’.
Boijmans TV rondleider Bregje organiseerde de wedstrijd ‘Over smaak valt te twisten’.

Bregjes wedstrijd
Boijmans rondleider Bregje, bekend van Boijmans TV, organiseerde privé een wedstrijd waarbij iedereen een zelfportret kon insturen naar haar blog. De deadline voor inzendingen is verstreken en Bregje vraagt nu iedereen een kijkje te nemen op haar blog en mee te praten over hoe een ideaal zelfportret eruit zou moeten zien. Wilt u de meer dan 3.000 inzendingen bekijken en deelnemen aan de discussie? Ga naar: www.bregjesrondleidingen.nl/wedstrijd


          Een willekeurige selectie uit de ingezonden zelfportretten op www.bregjesrondleidingen.nl

Boijmans TV-dag
Op zondag 24 februari is het museum het decor van een zogenaamde Boijmans TV-dag. Tijdens deze dag opent rondleider Bregje haar tentoonstelling ‘Over smaak valt te twisten’ met de mooiste inzendingen van haar wedstrijd. Ook kunt u alle personages - waaronder de ‘insmijter’ en Mandy, het gezicht van Museum Boijmans Van Beuningen - uit de absurdistische tv-serie aan het werk zien. Zorg dat u zelf in deze ‘echte’ aflevering van Boijmans TV belandt!

Bregjes route
Met de multimediatour op tour.boijmans.nl kunt u vanaf nu ook Bregjes routes volgen. Bregje gaat elke aflevering op reis door het museum met een andere groep en bekijkt kunstwerken als ‘De Mandril’ van Oskar Kokoschka of Pieter Bruegels ‘Toren van Babel’. Bregjes route is nu al de meest populaire multimedia tour door het museum.

Elke donderdag nieuwe avonturen
Aanstaande donderdag kunt u genieten van aflevering 5 van Boijmans TV, te zien op de lokale zender TV Rijnmond. Heeft u de eerste vier afleveringen van Boijmans TV gemist of ontvangt u geen TV Rijnmond? Bekijk ze dan op het online videokanaal ARTtube. Elke nieuwe uitzending is daar te vinden.

Meer weten over Boijmans TV? Lees hier verder. Daar vindt u ook een beschrijving van de afleveringen.

Terug