Nieuwsbrief
Een nieuw begin

Boijmans TV weer op de buis

Rondleider Bregje, Suppoost Arie en kassamedewerker Mandy: kent u ze nog? Vanaf 10 januari zijn de avonturen van deze personages uit de absurdistische televisieserie Boijmans TV weer wekelijks te volgen op TV Rijnmond en ARTtube.

Still uit Boijmans TV
Still uit Boijmans TV

Na een succesvol eerste seizoen met maar liefst 1,8 miljoen kijkers is Boijmans TV weer terug op de buis. Boijmans TV biedt een kijkje achter de schermen van het museum; niet alleen ontmoeten we de kunstenaar, maar ook de museumbezoeker, de suppoost en andere medewerkers van het museum. In de nieuwe afleveringen gaan de hoofdpersonages weer op avontuur, wat wederom zorgt voor zowel komische als dramatische, en vaak absurde situaties. Rondleider Bregje leidt een groep ‘living statues’ rond door het museum en suppoost Arie ondervraagt kunstenaar Erik van Lieshout.

Bekijk hier alvast de preview van de nieuwe afleveringen Boijmans TV.

Lees hier meer over Boijmans TV.

Wedstrijd van Bregje
Boijmans rondleider Bregje, bekend uit Boijmans TV, organiseert dit jaar een wedstrijd voor de kijkers. Ze roept iedereen op een zelfgemaakt zelfportret in te sturen. Met uw zelfportret maakt u kans op 1.000 euro plus deelname aan de tentoonstelling ‘Over smaak valt te twisten’ in Museum Boijmans Van Beuningen. Lees meer over deze wedstrijd op Bregje’s blog:
www.bregjesrondleidingen.nl/wedstrijd/

Terug