Nieuwsbrief
Een nieuw begin

Facebookactie t-shirts

De museumwinkel is weer een nieuw topstuk rijker: sinds kort zijn daar T-shirts te koop met illustraties die geďnspireerd zijn op items uit de collectie. Via Facebook maakte men kans een van deze shirts te winnen. Speciaal voor de nieuwsbrieflezers geven we er nog een weg!

Boijmans T-shirts
Boijmans T-shirts

Via de Facebookpagina van het museum maakten fans eerder deze maand kans op een van deze Boijmans T-shirts. De shirts, ontworpen door Thonik, verbeelden elk een van de topstukken uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Zo zijn ‘De Toren van Babel’ van Pieter Bruegel en de telefoon met kreeftenhoorn van Salvador Dalí, maar ook de installatie van Maurizio Cattelan op de shirts terug te vinden.
De shirts zijn in mannen- en vrouwenuitvoering en in verschillende maten te verkrijgen in de museumwinkel en op de webshop, en kosten €25.

Een shirt winnen?
Heeft u de winactie via Facebook gemist en wilt u ook kans maken op een van deze T-shirts? Mail dan uiterlijk vrijdag 21 december 2012 naar pressoffice@boijmans.nl. Maat en voorkeur kunnen zelf worden bepaald.

Terug