Nieuwsbrief
Een nieuw begin

Vernieuwde ontvangstzalen

Zoekt u een locatie om een feest of diner te geven met familie en vrienden? Bent u op zoek naar een stijlvolle omgeving om zakenrelaties te ontvangen? Museum Boijmans Van Beuningen nodigt u uit in een van de ontvangstzalen.

Voormalige Bibliotheek, foto: Mathilde Karrer
Voormalige Bibliotheek, foto: Mathilde Karrer

De zalen van Museum Boijmans Van Beuningen zijn onlangs opnieuw ingericht door Dorine de Vos. Deze interieurarchitecte verdiende haar sporen met onder meer de inrichting van Hotel New York in Rotterdam en Villa Augustus in Dordrecht. De Vos toverde de “Voormalige Bibliotheek” om tot een persoonlijke, intieme ruimte die u terug voert naar de jaren dertig van de vorige eeuw, toen het museum werd gebouwd. Het Auditorium met zitplaatsen voor 250 personen ademt de sfeer van een eeuw geschiedenis en biedt tegelijkertijd alle benodigde technische faciliteiten.

Deze en andere prachtig ingerichte zalen bieden u de perfecte ambiance voor uw ontvangst of evenement, dat u kunt combineren met museumbezoek. Met tot in detail verzorgde catering en service maken we uw ontvangst naar wens op maat.

Informatie
Meer informatie kunt u vinden op onze website. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer en filantropie, bereikbaar op telefoonnummer 010-44.19.539 of via evenementen@boijmans.nl.

Terug