Nieuwsbrief
Onderwijsnieuwsbrief november 2012

Dalí, of hoe word ik beroemd?

Op dinsdag 28 en woensdag 29 mei speelt Stichting BEER muziektheater in Museum Boijmans Van Beuningen speciaal voor onderwijsgroepen de voorstelling 'Dalí, of hoe word ik beroemd?'.

BEER muziektheater speelt 'Dalí, of hoe word ik beroemd?'
BEER muziektheater speelt 'Dalí, of hoe word ik beroemd?'

Beroemd worden: hoe je dat aanpakt? Word ergens heel erg goed in en trek daarmee zo opvallend mogelijk de aandacht. Verzet je tegen het normale. Doe het onverwachte en het ongewenste! En schaam je nergens voor. Ook al is de prijs hoog; de mensen zullen denken dat je volslagen gek bent. Maar jij weet, dat het enige verschil tussen jou en een gek is, dat jij niet gek bent’. Dalí, of hoe word ik beroemd? is een fantasierijke, humoristische voorstelling over een van de meest origineel denkende kunstenaars van de afgelopen tijd en wordt gespeeld door muziektheater BEER.

Theatervoorstelling met museumrondleiding
Schoolgroepen die de voorstelling bijwonen krijgen voor- of achteraf een rondleiding langs kunstwerken van een aantal beroemde meesters uit de museumcollectie. Wat hebben zij gedaan waardoor ze zo beroemd zijn geworden?
De voorstelling is bedoeld voor groep 7/8 primair onderwijs en klas 1/2 voortgezet onderwijs. Het programma kost 5 euro per leerling. Zet alvast de datum in uw agenda en hou de website en digitale docenten nieuwsbrief in de gaten voor nadere informatie.

Terug