Nieuwsbrief
Opening ‘De weg naar Van Eyck’ & win een arrangement

Win een Van Eyck arrangement!

Overnachten in het Bilderberg, met de RET door Rotterdam, lunchen in het Nieuw Rotterdams Café en een bezoek aan Van Eyck.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam & RET
Bilderberg Parkhotel Rotterdam & RET

In het kader van de tentoonstelling heeft het Rotterdamse Bilderberg Parkhotel een speciaal Van Eyck-hotelarrangement samengesteld. Het Rotterdamse openbaar vervoer, de RET, heeft zich opgemaakt voor een bijzondere weg naar de tentoonstelling met eigen acties. En ook het Nieuw Rotterdams Café, om de hoek van het museum, is geheel in Van Eyck sferen.

Museum Boijmans Van Beuningen mag een speciaal Bilderberg-RET-NRC-Van Eyck arrangement verloten, met daarin een overnachting met ontbijt in Bilderberg Parkhotel voor twee personen, twee kaarten voor de tentoonstelling, gratis vervoer met metro, tram en bus voor twee dagen en een lunch in het NRC. Like voor 20 oktober Museum Boijmans Van Beuningen, Bilderberg Parkhotel, RET Rotterdam en het Nieuw Rotterdams Café op Facebook en maak kans op twee dagen Rotterdam.

Reist u vanuit België naar Rotterdam, kijk dan ook op www.nmbs-europe.com voor een NMBS- arrangement met lunch.

De Witte de With-straat speelt in op de tentoonstelling met bijzondere foto’s in de straat en arrangementen door de verschillende ondernemers. Hoofdsponsor Robeco toont op zijn pand een van de topstukken uit de tentoonstelling.

Terug