Nieuwsbrief
Opening ‘De weg naar Van Eyck’ & win een arrangement

Door vele handen gedragen

Museum Boijmans Van Beuningen heeft een bijzondere traditie. Het is dankzij de enthousiaste steun van particulieren dat het kon uitgroeien tot het museum dat het nu is: een vertrouwde en steeds verrassende plek, waar bij velen de liefde voor kunst ontstaat.

Foto: Fred Ernst, ontwerp: Thonik
Foto: Fred Ernst, ontwerp: Thonik

Als Vriend bent u een belangrijke ambassadeur van het museum en draagt u bij aan aankopen, restauraties, onderzoek en het educatieprogramma. Draagt u het museum en de kunst in Rotterdam ook een warm hart toe? Wilt u dat wij tentoonstellingen blijven maken, exceptionele kunst blijven aankopen, ons cultureel erfgoed goed beheren en de Rotterdamse jeugd in aanraking brengen met kunst? Dan kunt u ons op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door Vriend van het museum te worden. Meer informatie kunt u vinden op onze website. Hier kunt u ook lezen over andere wijzen waarop u Museum Boijmans Van Beuningen kan ondersteunen, door kunst na te laten aan het museum of door eenmalige of periodieke giften.

Extra Vriendenvoordeel tijdens ‘De weg naar Van Eyck’
Op zaterdag 13 oktober mogen de Vrienden van Museum Boijmans Van Beuningen tussen 10.00 en 11.00 uur, voorafgaand aan het symposium, exclusief de tentoonstelling bezoeken. Daarnaast heeft u als Vriend het extra voordeel dat u tijdens ‘De weg naar Van Eyck’ de toeslag voor de tentoonstelling niet hoeft te betalen. Ook hoeft u niet in de rij te staan voor de kassa.

Terug