Nieuwsbrief
Design en mode in het museum
Augustus 2012

Laatste weken Onderzeebootloods

Grote objecten, waaronder een enorme klokkentoren, de klanken van John Cage, fietsen beplakt met witte veertjes, gekleurd licht en een futuristisch huisje dat doet denken aan een diepzeecapsule uit de verhalen van Jules Verne. Al deze elementen komen samen in de Onderzeebootloods. Bent u al geweest?

Tentoonstellingsoverzicht Sarkis, foto: Ernst Moritz
Tentoonstellingsoverzicht Sarkis, foto: Ernst Moritz

Dagje uit in de Rotterdamse haven
Maak een boottochtje over de Maas en bezoek de tentoonstelling ‘Ballads’ van Sarkis in de Rotterdamse haven. Nog te zien tot en met 30 september. Bekijk hier het Onderzeebootloods spotje en lees hier meer over de ‘Ballads’.

Sarkis in Rotterdam
Sarkis, de kunstenaar die dit jaar verantwoordelijk is voor de tentoonstelling in de Onderzeebootloods, is komende zaterdag 1 september te gast bij Witte de With Center for Contemporary Art in Rotterdam. Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Ballads’ organiseert Witte de With het symposium ‘The Treasure Chests of Mnemosyne’, met als sprekers o.a. Sarkis en kunsthistoricus Uwe Fleckner. Meer informatie op www.wdw.nl.

Tegen inlevering van uw entreekaart van de Onderzeebootloods, krijgt u €2,00 korting op de toegangsprijs voor het symposium in Witte de With.

Terug