Nieuwsbrief
Design en mode in het museum
Augustus 2012

Art Rocks! groot succes & win een CD!

De afgelopen maanden beleefde Museum Boijmans Van Beuningen een muzikale zomer. Art Rocks! werd feestelijk afgesloten met een spannende en drukbezochte finale. Met de Art Rocks! multimediatour kunt u de clips van de finalisten beluisteren bij de bezongen kunstwerken in het museum.

Try Acrobatics wint de Art Rocks! Boijmans Muziekcompetitie op 23 juni 2012. Foto: Fred Ernst
Try Acrobatics wint de Art Rocks! Boijmans Muziekcompetitie op 23 juni 2012. Foto: Fred Ernst

Kunst en muziek in Boijmans
Op 23 juni was Museum Boijmans Van Beuningen het decor voor de live optredens van de tien Art Rocks! finalisten. Myrthe van de Weetering bezong het portret van Armand Roulin en MJ & Burb rapten over de ‘Marskramer Anno Nu’. De 5-koppige band Try Acrobatics ging na een spannende nek-aan-nekrace naar huis met de hoofdprijs. Bekijk hier het filmpje over de finale. Naast een landelijke muziekcompetitie bestond Art Rocks! uit een programma vol workshops, evenementen en concerten in het museum. Bekijk hier een beeldverslag van vier maanden Art Rocks! De resultaten van Art Rocks! zijn gebundeld in een webbased multimediatour. U kunt de multimediatour in het museum huren of gratis gebruiken op uw eigen smartphone via www.inbvb.nl/artrocks.

Win!
De Art Rocks! CD met de nummers van de 10 finalisten winnen? Beantwoord de vraag, stuur uw antwoord naar pressoffice@boijmans.nl en maak kans op een van de 25 Cd’s.

Vraag:
Welke instrumenten worden er bespeeld in het nummer ‘Replica’ dat de winnaar van de Art Rocks! Boijmans Muziekcompetitie, Try Acrobatics, schreef bij het schilderij van Rene Magritte?

Art Rocks! is mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij en in samenwerking met De Grote Prijs van Nederland.

Terug