Nieuwsbrief
Boijmans Club juni 2012

Terugblik Kunst4Kids

Kunst4Kids was een groot succes! Op zaterdag 28 april opende Sebastian Wulff (bekend van SpangaS en Raveleijn) samen met de directeur Sjarel Ex de tentoonstelling. Jullie konden niet wachten tot Sebastian en assistent het lint hadden doorgeknipt.

Foto: Fred Ernst
Foto: Fred Ernst

1300 kunstwerken
Na de drukbezochte opening zijn er maar liefst 1300 werken verkocht in 1 week. Dit betekent dat Nederland er veel nieuwe kunstverzamelaars bij heeft die hun collectie hebben uitgebreid. Bekijk hier meer foto's.

Serieus kiezen
 

Favorieten
In het eerste weekend werd al duidelijk dat er favorieten waren. Halverwege de week waren sommige werken zelfs uitverkocht. Suzan Drummen, Mike Redman, Tanja Smeets, Rik Smits, Daan Botlek, Paul Klemann, Maartje Folkeringa en André van de Wijdeven verkochten alle 75 werken die ze ieder hadden gemaakt.

Op de foto
Wil jij graag laten zien waar jouw Kunst4Kids-kunstwerk op je kamer een speciaal plekje heeft gekregen? Maak dan net als Merel en Claire een foto van jezelf met je kunstwerk en stuur 'm op naar educatie@boijmans.nl. Wij zetten je foto dan op Flickr.com en in de set 'Kids met Kunst' kun je zien wat andere kinderen hebben gekocht. Hier staan ook de foto's met Sebastian Wulff.

Terug