Nieuwsbrief
Kunst4Kids en meer...
16 april 2012

Winnaar trip NYC bekend

Jennie van Haren (29) uit Amsterdam gaat in mei op een mini-trip naar New York waar ze de studio van Jeff Koons bezoekt en een speciale veiling van Sotheby’s bijwoont.

Jeff Koons - Baroque Egg with Bow (Orange/Magenta), foto Femke Hoogland
Jeff Koons - Baroque Egg with Bow (Orange/Magenta), foto Femke Hoogland

In de weken rondom Pasen maakten bezoekers van het museum kans op een mini-trip naar NYC met een bezoek aan de studio van Jeff Koons en het bijwonen van een speciale avondveiling van Sotheby’s. Bezoekers van het museum konden op een kaart invullen waarom juist zij de trip wilden winnen. Maar liefst 633 mensen deden mee en dienden een kaart met motivatie in. Zo’n twintig mensen dachten het museum te slim af te zijn en gooiden meerdere kaartjes in de glazen box. Op dinsdag 10 april trok een notaris van Ploum Lodder Princen drie kaarten. Directeur Sjarel Ex en conservator Saskia van Kampen kozen uit deze drie de beste motivatie. Winnaar is: Jennie van Haren (29) uit Amsterdam met de motivatie "...om de chocolade eitjes in te wisselen voor grote appels". Jennie was blij verrast dat zij binnenkort naar de studio van Koons mag.

Win een ei!
De chocoladekunstenaars van De Bonte Koe geven de winnares van de wedstrijd een speciaal chocolade ei cadeau. Voor de Boijmans nieuwsbrieflezers die niet naar New York kunnen, verloot het museum nog eens negen van deze speciale chocolade eieren met een Koons tintje. Om kans te maken stuur je een mail naar pressoffice@boijmans.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Terug