Nieuwsbrief
Boijmans Club Special

Word lid van Boijmans Club!

Ben je tussen de 5 en 14 jaar en ben je dol op kunst, creatieve workshops, rondleidingen en het museum? Word dan gratis lid van de Boijmans Club!

Een workshop voor kinderen. Foto: Fred Ernst
Een workshop voor kinderen. Foto: Fred Ernst

De Boijmans Club is een vriendenclub voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Als lid van de Boijmans Club wordt je gratis op de hoogte gehouden van alle laatste nieuwtjes, leuke feitjes over het museum en alle Boijmans Clubactiviteiten die het museum voor jou organiseert. Bovendien ontvang je een felgekleurd vriendschapsbandje van het museum.

 

Activiteiten
Door het jaar heen vinden er allerlei workshops, rondleidingen, evenementen en andere leuke activiteiten in het museum plaats. Elke eerste zondag van de maand organiseert de Boijmans Club onder andere creatieve workshops in de Kunst Studio voor kinderen van 5-10 jaar en van 10-14 jaar. Wat dacht je van het schilderen van een zelfverzonnen stad? Of leren dansen op jazzmuziek uit de jaren '20 en '30? Of misschien vind je het leuk om samen met een rondleider de mooiste schilderijen uit het museum te gaan bekijken?

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij de informatiebalie in het museum. Je ontvangt dan meteen je vriendenbandje. Aanmelden via de website kan ook. Vul het aanmeldformulier in en neem de aanmeldbevestiging mee bij je volgende bezoek aan het museum. Laat de aanmeldbevestiging zien bij de informatiebalie en kies je vriendschapsbandje uit. Als Boijmans Clublid ontvang je een paar keer per jaar de digitale Clubbrief.

 

 

Terug