Nieuwsbrief
Boijmans in muzikale sferen
Maart 2012

Bomvol Boijmans

Op 10 maart is het museum tijdens de Rotterdamse Museumnacht het decor voor een absurdistisch schouwspel. Deze avond vindt het grote hoogtepunt plaats van ‘Boijmans in Staat van Verwarring’, gepresenteerd door Pieter Jouke en Ronald Snijders.

Ronald Snijders en Pieter Jouke, Museum Boijmans Van Beuningen
Ronald Snijders en Pieter Jouke, Museum Boijmans Van Beuningen

De afgelopen maand gaf het museum de regie uit handen aan Pieter Jouke en Ronald Snijders, bekend van het VPRO-programma ‘De Staat van Verwarring’ en de gelijknamige theatershow in theater Walhalla. Tijdens de Rotterdamse Museumnacht vindt het hoogtepunt plaats, waarbij dit duo de bezoeker de museumervaring van zijn leven zal geven. Door het hele museum zijn vervreemdende interventies en absurdistische performances te vinden. Natuurlijk is er de Staat van Verwarring Show met rare filmprojecties, dadaïstische acts en de welbekende Spek- en Bonenquiz. Deze avond maakt u op geheel vernieuwende wijze kennis met kunst!

Art Rocks!
Het Paviljoen vormt deze avond het decor voor de kick-off van Art Rocks!, een crossmediaal project dat een brug slaat tussen kunst en muziek. Tussen de concerten door zal er muziek worden gedraaid en kunt u voor een drankje terecht bij de bar. Voor meer informatie zie verderop in de nieuwsbrief of ga naar de website.

Kaartverkoop Museumnacht
Tijdens de Rotterdamse Museumnacht zijn diverse musea, galerieën en andere instellingen vanaf 20:00 uur geopend voor het publiek. Voor meer informatie en kaartverkoop zie hier.

Terug