Nieuwsbrief
Kunst in Rotterdam & Win entreekaarten

Boijmans in staat van verwarring

Rare vitrines, ontregelende bordjes en verstorende dienstmededelingen. Absurdisten Pieter Jouke en Ronald Snijders nemen het museum over en brengen alles en iedereen in staat van verwarring.

Ronald Snijders en Pieter Jouke
Ronald Snijders en Pieter Jouke

Wat hoort er nou echt in de tentoonstellingen en wat niet? Door middel van eigen werken, commentaarkunst en performance art laten Jouke en Snijders u op geheel eigen wijze en op onverwachte momenten kennis maken met kunst. Naast een eigen expositie geven de heren van 18 februari tot 10 maart iedere zondag vanaf 14.00 uur gestoorde shows en verwarrende rondleidingen vanuit hun basis in kunststudio van het museum. Stap in een poëtische achtbaan met de razende voorleesperformance ‘Verkeerde Benen’ van Ronald Snijders of raak in totale staat van verwarring tijdens de cabaret-performance ‘Nou Wordt Die Mooi!’ van Pieter Jouke.

Museumnacht
De opening van ‘Boijmans in Staat van Verwarring’ is op zaterdag 18 februari vanaf 15.00 uur. Pieter Jouke en Ronald Snijders trappen af met een speciale editie van de Staat van Verwarring-show.
De grande finale van deze absurdistische ervaring vindt plaats tijdens de Rotterdamse Museumnacht op 10 maart van 20.00-02.00 uur. U krijgt van Jouke en Snijders een hele avond de museumervaring van uw leven. Ze ontvangen gasten, tonen rare filmpjes, vertellen u fake nieuws, spelen live-chat en presenteren - niet te vergeten - een hilarische Spek & Bonenquiz.

Kijk op de website voor het volledige programma en reserveer.

Pieter Jouke en Ronald Snijders werden onbekend van het VPRO programma De Staat van Verwarring. Met de gelijknamige show staan zij momenteel in het theater.
 

Terug