Nieuwsbrief
Kunst in Rotterdam & Win entreekaarten

Art in Rotterdam

In het weekend van 10-12 februari als Museum Boijmans Van Beuningen vijf tentoonstellingen opent, staat kunst ook op andere plekken in de stad centraal.

Filip Gilissen, Knowing Me, Knowing You, 2012 (detail)
Filip Gilissen, Knowing Me, Knowing You, 2012 (detail)

Van 9 tot en met 12 februari landen de beurzen Art Rotterdam en Object Rotterdam in de Cruise Terminal op de Wilhelminapier. Aan de andere kant van de Wilhelminapier, bereikbaar via een nieuwe brug die naar Katendrecht leidt, opent een dag eerder al de eerste editie van de Raw Art Fair. Op het binnenplein van het museum zal een kunstwerk te zien zijn van kunstenaar Filip Gilissen. Dit kunstwerk reist mee met het VIP programma van de Art Rotterdam en is alleen op vrijdagavond 10 februari te zien op het binnenplein van Boijmans. Gilissen deed eerder in het centrum van Rotterdam een project met een hijskraan die de woorden Ít’s All Downhill From Here On’ omlaag takelde.

Op vrijdagavond 10 februari worden de krachten wederom gebundeld voor de Art Afterparty. Samen met de vele internationale beursgangers wordt vanaf 23.00 uur gefeest in de Rotterdamse Schouwburg. De Art Afterparty is aansluitend op de opening in het museum. Met een kaartje van het museum ontvangt u 3 euro korting op de toegang.

Parallel aan deze openingen, beurzen en kunstfeestjes, vindt aan de Boompjes 60-68 de satellietbeurs van Art Rotterdam plaats, de Re:Rotterdam Art Fair. Op de 5e etage organiseert Stichting MK Award de spectaculaire MK Award Fundraiser Show. Deze tentoonstelling, brengt voor het eerst werk van bijna alle kunstenaars van de voormalige MKgalerie in één tentoonstelling samen. Een groot deel van de opbrengst van de verkopen komt ten goede aan Stichting MK Award.

Meer informatie:
Art Rotterdam
Object Rotterdam
Raw Art fair en kaarten voor Art Afterparty
Filip Gilissen
Re: Rotterdam
MK Award

Terug