Nieuwsbrief
Kunst in Rotterdam & Win entreekaarten

Muurschildering Angela Bulloch

Museum Boijmans Van Beuningen werkt samen met de buren. Terwijl in Witte de With Center for Contemporary Art de solotentoonstelling SHORT BIG DRAMA van de Canadese kunstenaar Angela Bulloch wordt getoond, is een van haar grote muurschilderingen in het museum te zien.

Angela Bulloch, BODYSPACEMOTIONTHINGS, 2012, Foto: Lotte Stekelenburg
Angela Bulloch, BODYSPACEMOTIONTHINGS, 2012, Foto: Lotte Stekelenburg

De muurschildering BODYSPACEMOTIONTHINGS (2011) van Angela Bulloch is geïnspireerd op de installatie BodySpaceMotionThings van Robert Morris in Tate Modern Londen in 2010. In deze interactieve installatie raakten, ondanks de veiligheidsvoorzieningen van het museum, tientallen bezoekers licht gewond. De muurschildering van Bulloch bevat fragmenten uit de bezoekersinstructies van het Tate Modern en een krantenartikel dat verscheen naar aanleiding van de ongevallen.

Combineer een bezoek aan het museum met een bezoekje aan Witte de With. Tegen inlevering van een entreekaart van het museum, krijgt u €2,50 korting op de toegangsprijs voor Witte de With en vice versa, tot en met 9 april 2012.

Kijk hier voor meer informatie over de tentoonstelling SHORT BIG DRAMA op de website van Witte de With Center for Contemporary Art.

Terug