Nieuwsbrief
Boijmans vraagt om uw steun!
December 2011

Hoe werkt het?

Het steunen van Kunst4Kids kan al vanaf 20 euro! Bovendien biedt het museum leuke extraatjes voor donateurs en hun kinderen.

Kunst4Kids 2009. Foto: Kees Spruijt
Kunst4Kids 2009. Foto: Kees Spruijt

Voor deze steunactie is het museum een samenwerking aangegaan met de gespecialiseerde organisatie voordekunst. Via de website www.voordekunst.nl kunt een donatie doen, oplopend van 20 euro tot 5000 euro. Het museum biedt leuke extraatjes voor donateurs en hun kinderen, zoals een speciale preview van de tentoonstelling, een gratis kunstwerk of een meet&greet met een van de kunstenaars.

Hoofd Educatie en publieksbegeleiding Deirdre Carasso vertelt in een filmpje over Kunst4Kids: “Veel mensen denken dat kinderen kunst niet leuk vinden, dat ze het saai vinden. Maar dat is helemaal niet waar. Jonge kinderen zijn met name heel ontvankelijk voor kunst. Ze kunnen heel goed kijken, ze kunnen heel goed over kunst nadenken en ze kunnen heel goed vragen stellen. Hoe jonger kinderen in aanraking komen met kunst, hoe normaler ze het vinden. Het is leuk om te zien hoe alle kinderen op een andere manier kiezen.”

Kijk op de website van voordekunst voor meer informatie over doneren en leuke extraatjes.

Terug