Nieuwsbrief
Marijke van Warmerdam
november 2011

Rotterdamse kunstliefhebbers opgelet

Heeft u altijd al kunst willen verzamelen, maar vraagt u zich af hoe u daar eigenlijk aan begint? Denkt u dat het u daarvoor aan know-how ontbreekt? Toe aan authentiek werk in huis in plaats van reproducties? Of koopt u al af en toe kunstwerken en wilt u een duidelijker visie ontwikkelen op uw beginnende verzameling?

My first Art Collection
My first Art Collection

My first Art Collection is er voor iedereen tussen 30-45 jaar met belangstelling voor beeldende kunst, met een beperkt of ruimer budget, met een Nederlandse achtergrond of een dubbel cultureel profiel. Voor iedereen die nog niet of aarzelend de eerste stappen heeft gezet in de richting van een eigen kunstverzameling.

Tijdens elk trainingsprogramma van My first Art Collection krijgen maximaal 20 deelnemers de kans om de kunstwereld op een persoonlijke manier van binnenuit te leren kennen. In 12 bijeenkomsten die plaatsvinden in het weekend worden de deelnemers klaargestoomd tot verzamelaar van hedendaagse beeldende kunst.

Aan het einde van het trainingsprogramma is de drempel om kunst te kopen een stuk lager geworden, bent u zich meer bewust van uw eigen smaak, heeft u de benodigde kennis om vorm te geven aan uw kunstverzameling en maakt u deel uit van een nieuwe groep kunstverzamelaars.

Het trainingsprogramma kunt u onder andere volgen in Rotterdam; Museum Boijmans Van Beuningen is hoofdpartner! Het museum wil de banden met de verzamelaars aanhalen en dat sluit naadloos aan bij de geschiedenis van het museum en de collectie.

Deelname bedraagt € 450 per persoon (incl. de publicatie Beeldvertalen van Cor Blok). Inschrijven kan vanaf nu via het digitale inschrijfformulier op de website www.myfirstartcollection.com
 

Terug