Nieuwsbrief
Marijke van Warmerdam
november 2011

Word nu gratis Vriend van het museum

Wandelt u met trots door de zalen en gangen van het museum? Draagt u Museum Boijmans Van Beuningen een warm hart toe? Dan is het sluiten van vriendschap met het museum wellicht een aardige gedachte en een mooie daad. En als u zich nu aanmeldt, bent u tot eind van 2011 gratis Vriend!

Foto: Fred Ernst
Foto: Fred Ernst

Als Vriend heeft u onbeperkt gratis toegang tot het museum. Bovendien ontvangt u jaarlijks een Boijmans jaaragenda. Ook ontvangt u korting in de museumwinkel. Vanzelfsprekend wordt u op de hoogte gehouden van wat er gedurende het jaar in het museum speelt. Voor elke opening wordt u uitgenodigd. Zo zult u altijd als eerste de nieuwste tentoonstellingen zien. Daarnaast worden, exclusief voor de Vrienden, diverse activiteiten georganiseerd. Lezingen, rondleidingen, culturele tripjes en nog veel meer.

Uw steun
Als Vriend steunt het museum in brede zin. Zo maakt u bijvoorbeeld restauraties mogelijk, of de aankoop van een kunstwerk dat in de collectie past, maar waarvoor het museumbudget niet toereikend is.

Nu Vriend worden? Geef alvast aan waar uw voorkeur naar uitgaat in 2012
U kunt kiezen uit drie categorieën Vrienden, met elk hun eigen privileges. Het lidmaatschap geldt vanaf 1 januari en is geldig tot en met 31 december 2012. 
Vriend voor één persoon: €40 per jaar
Vriend voor twee personen: €50 per jaar
Begunstiger: minimaal €250 per jaar

Klik hier voor meer informatie.

Concerten Rotterdams Philharmonisch Orkest in Boijmans
De Vriendenvereniging organiseert wederom een serie 'Kamermuziek en museumbezoek op zondagmiddag'. Traditiegetrouw geeft een selectie musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest een aantal concerten in het Auditorium van het museum. De vier concerten vinden plaats op: 13 november 2011, 15 januari 2012, 11 maart en 22 april. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

 

Terug