Nieuwsbrief
Het nieuwe seizoen gaat van start
september 2011

Boijmans by night

In het tweede weekend van september is traditiegetrouw het culturele seizoen van Rotterdam weer geopend. Het museum presenteerde een volgeboekt reizend restaurant De Aalmoes, het werk van Machteld Wijlacker en workshops van het HipHopHuis in de Kunst Studio.

Espressobar is te huur voor lunch, borrel of diner.
Espressobar is te huur voor lunch, borrel of diner.

Tijdens Festival de Wereld van Witte de With leek de installatie DOK van Machteld Wijlacker een heuse skyline by night. De uitgelichte ‘stad’ was tijdens het festival tot ’s avonds laat te zien in het entreegebied van het museum. De workshop illustratie door Lucky Dubz in de Kunst Studio was ook een groot succes.

Op zaterdag 10 september streek reizend restaurant De Aalmoes voor één dag neer in de Espressobar en op de binnenplaats van Museum Boijmans Van Beuningen. Tijdens deze volgeboekte avond verzorgde chef-kok Laurence van Bergeijck een culinair hoogstandje met heerlijke seizoensgebonden producten en een eerlijke keuken.

Interesse om zelf een keer een diner of een lunch of een borrel te organiseren in de Espressobar? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via 010 44.19.539 of horeca@boijmans.nl
 

Terug