Nieuwsbrief
Onderwijsnieuwbrief
najaar 2011

Tentoonstellingen dit najaar

Naast de vaste collectie heeft Museum Boijmans Van Beuningen ook boeiend tentoonstellingsprogramma. Voor dit najaar staan er weer een aantal prachtige tentoonstelling op de agenda. Zo opent op 29 oktober de tentoonstelling 'Dichtbij in de verte' waarin kunstenares Marijke van Warmerdam haar verbazingwekkende oeuvre in een groot retrospectief toont.

De tentoonstelling 'Dichtbij in de verte' van Marijke van Warmerdam is te zien van 29 oktober 2011 t/m 22 januari 2012.
De tentoonstelling 'Dichtbij in de verte' van Marijke van Warmerdam is te zien van 29 oktober 2011 t/m 22 januari 2012.

Nieuwe Energie
Op 15 oktober opent de tentoonstelling 'Nieuwe energie in design en kunst'. Deze tentoonstelling laat verrassende, vreemde en soms onvoorstelbare objecten en sculpturen zien die het begrip duurzame vooruitgang centraal zetten.

Infinity Room
Vanaf half september zal de installatie 'Infinity Room' van de Japanse kunstenares Yayoi Kusama permanent worden opgesteld. De ruimtevullende installaties van Kusama staan aan de basis van een inmiddels wijdverbreide traditie van ‘environments’ in de kunst.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze of andere verwachte tentoonstellingen zie onze website www.boijmans.nl onder kopje 'Tentoonstellingen & activiteiten' en klik op de linkerkolom op het kopje 'verwacht'.

Terug