Nieuwsbrief
Zomer in Boijmans
juli 2011

Ik ga op reis in het museum en ik neem mee ...

mijn eigen reisgids! Volg je graag je (geurspeur)neus en ga je graag op ontdekkingstocht in het museum? Welke geheime tekening is er in de museumplattegrond verstopt?

Simon Sorgheloos als reisleider bij de toren van Babel.
Simon Sorgheloos als reisleider bij de toren van Babel.

Met de Simon Sorgheloos als reisgids kun je in het museum van alles ontdekken en doen. Het reisgidsje met drie verschillende speurtochten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is verkrijgbaar bij de informatiebalie voor € 1. En als je een jeugd vakantiepaspoort hebt dan krijg je er één helemaal gratis.

Liever met muziek?
Maak dan met een speciale handcomputer en een koptelefoon een muzikale rondreis langs de mooiste en bijzonderste kunstwerken. Simon Sorgheloos neemt je mee en laat je swingende, grappige en mooie liedjes over de schilderijen en beelden horen. Zo kom je van alles te weten over bijvoorbeeld Pieter Bruegel en zijn Toren van Babel of over het Danseresje dat Edgar Degas maakte. En vergeet vooral niet op het schermpje van je handcomputer te kijken, daar gebeurt steeds weer iets geks of verrassends. De multimediatour is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Te huur bij de informatiebalie voor 3 euro.
 

Terug