Nieuwsbrief
De Collectie Verrijkt en win de Boijmans TV DVD-box
April 2011

Win een Boijmans TV DVD-box

De DVD-box met alle dertien aflevering van het populaire programma Boijmans TV gelanceerd is nu te koop in de Museumwinkel en in de webshop. Beantwoord de prijsvraag en win zon uniek exemplaar!

Filmstill aflevering 1 Boijmans TV met suppoost Arie
Filmstill aflevering 1 Boijmans TV met suppoost Arie

Boijmans TV is met recht een schot in de roos. De mateloos populaire serie werd in 2010 maar liefst 1,5 miljoen keer bekeken. Van zwaartekracht trotseren met Wim T. Schippers tot schilderijen kijken met Zwarte Pieten en tot kunst kapot maken met de kunstenaars van Antistrot. Elke aflevering een nieuw kunstwerk uit de collectie, andere kunstenaars en bijzondere bezoekers in de spotlight.

Drieluik
Elke aflevering van Boijmans TV worden de drie personages gevolgd. De rondleider neemt elke aflevering een groep mensen mee door de vaste collectie. Telkens licht zij een ander bijzonder kunstwerk uit. De suppoost voert elke keer een gesprek met een kunstenaar om erachter te komen wat in het hoofd van deze kunstenaar speelt. De medewerker van de technische dienst stuit op allerhande spannende situaties, terwijl hij in de zalen van het museum een lamp vervangt of een plint vastzet. Neem alvast een kijkje op ArtTube!

Win een Boijmans TV DVD-box!
Wilt u kans maken op zo’n DVD-box van Boijmans TV? Beantwoord dan de volgende vraag:

In aflevering 7: ‘Natte voeten’ vertelt rondleider Bregje haar groep alles over het museumgebouw. Waar is het ontwerp van het Van der Steur-gedeelte van het museum op gebaseerd?

Mail uw antwoord voor 1 mei naar pressoffice@boijmans.nl. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Terug