Nieuwsbrief
Tijd voor een feestje!

Komend weekend: Feest in de stad

Museum Boijmans Van Beuningen heeft de BankGiroLoterij Museumprijs 2010 gewonnen. Dit wordt gevierd op vrijdag 11 februari. En, met het IFFR net achter de rug is het nog niet afgelopen met feestjes en cultuur in de stad.

Foto: Fred Ernst
Foto: Fred Ernst

Op vrijdag 11 februari vindt het Museumprijsfeestje plaats in het museum. Van 20.00 - 23.00 uur staat het museum bol van de festiviteiten. Zo kan er luid en ook in stilte worden gedanst en gedronken; openen er tentoonstellingen van Gabriel Lester en van Boris van Berkum; wordt de nieuwe website alma.boijmans.nl gelanceerd in de Kunst Studio en vindt er een performance plaats op het binnenplein.
Ook de rest van Rotterdam staat in dit weekend in het teken van Kunst. Niet alleen openen er tentoonstellingen in Boijmans; ook aan de andere kant van het water is een explosie van kunst en design te bewonderen. Te beginnen met de opening van de jaarlijkse kunstbeurs Art Rotterdam met hedendaagse kunstobjecten, op donderdag 10 februari in de Cruise Terminal. Aan de overkant in Las Palmas is design te zien onder de noemer Object Rotterdam. Op vrijdagavond gaat het feest dat om 20.00 uur in Boijmans start, vanaf 23.00 uur door in de Rotterdamse Schouwburg met een afterparty van Art Rotterdam voor alle kunst en cultuurliefhebbende feestgangers. De volgende dag, zaterdag 12 februari, opent in het museum de tentoonstelling van Hans Galjaard; Schoonheid in de Wetenschap. Kortom een weekend om niet te missen!

Lees meer over de goede doelen van de BankGiro LoterijTerug