Nieuwsbrief
Vormgeving in Boijmans deze herfst. Win een ontwerp van Jongerius!
november 2010

Win een Bovist van Vitra!

Museum Boijmans Van Beuningen en Vitra organiseren een prijsvraag ter ere van de tentoonstelling 'Hella Jongerius - Misfit'. Onder de nieuwsbrieflezers wordt de Bovist, een ontwerp van Hella Jongerius voor Vitra, verloot.

De Bovist Dove, een ontwerp van Hella Jongerius voor Vitra uit 2005
De Bovist Dove, een ontwerp van Hella Jongerius voor Vitra uit 2005

De Bovist is een decoratief zitkussen, kruk en voetenbankje in één. De Bovist dankt zijn sympathieke vorm en aangename zitcomfort aan de zijdelings vastgenaaide, ingenomen bekleding met vulling van kunststofbolletjes. Het grofmazige borduursel geeft de in verschillende kleuren opgestikte bekleding een aparte, grafisch aandoende charme. Met de handgreep van gebreid garen laat de Bovist zich gemakkelijk verplaatsen. Er bestaan drie uitvoeringen van de Bovist: Pottery, Lacemaker en Dove.

Maak kans op één van de Bovisten van Vitra door de volgende vraag te beantwoorden:

Wat heeft Hella Jongerius ontworpen voor Vitra kids?

In uw antwoord graag titel en jaartal van het ontwerp/product vermelden. U kunt uw antwoord sturen naar: pressoffice@boijmans.nl

Sluitingsdatum van deze prijsvraag is zondag 21 november 2010. De winnaar ontvangt uiterlijk 29 november 2010 bericht. Over de uitslag van deze prijsvraag valt niet te corresponderen. 

Terug