Nieuwsbrief
Vormgeving in Boijmans deze herfst. Win een ontwerp van Jongerius!
november 2010

arttube.boijmans.nl nieuws

Elke week is er een nieuwe video over kunst en design te zien op arttube.boijmans.nl, het online videokanaal van het museum.

Op arttube.boijmans.nl zijn verschillende series te zien, waaronder de serie VIP gastenboek. Talloze bijzondere kunstenaars, acteurs, wetenschappers, politici, journalisten, musici en vele anderen bezoeken wekelijks Museum Boijmans Van Beuningen. Onaangekondigd vragen we ze om iets voor de camera te vertellen: waarom ze eigenlijk in het museum zijn, waarvan ze dromen, waar ze zich kwaad over maken of waar ze vinden dat iedereen naar toe moet gaan.

Het nieuwe seizoen van de televisieserie Boijmans TV is weer van start gegaan. Elke dinsdag om 17.30 uur zendt TV Rijnmond een nieuwe aflevering van Boijmans TV uit. arttube.boijmans.nl vond het tijd om de makers van deze succesvolle serie nu eens vóór de camera uit te nodigen. In het VIP gastenboek ziet u een compilatie van korte interviews met producent Dragan Bakema, uitvoerend producent Kuba Szutkowski en de regisseurs Sander Bakema en Jetse Batelaan. Hier kunt u de makers beter leren kennen.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste video’s over kunst en design op arttube.boijmans.nl? Schrijf u dan hier in voor ArtTube Updates.

Terug