Nieuwsbrief
Grote ogen in het museum
Najaar 2010

Laatste kans: Atelier van Lieshout in de Onderzeebootloods!

Tot en met 26 september kunt u Infernopolis van Atelier Van Lieshout bezoeken in de Onderzeebootloods. Dagelijks vertrekt elk uur de Aqualiner vanaf de Willemskade naar het RDM-terrein.

Ontwerp: Thonik
Ontwerp: Thonik

Museum Boijmans Van Beuningen en het Havenbedrijf Rotterdam zijn zeer tevreden over Infernopolis, de eerste tentoonstelling in de Onderzeebootloods. Sinds de opening aan het begin van de zomer trekt de tentoonstelling wekelijks vele bezoekers. Begin september ontving de Onderzeebootloods de 15.000ste bezoeker.

Grijp uw kans en neem de Aqualiner naar het RDM terrein. De Onderzeebootloods is van dinsdag t/m zondag open, van 12.00 - 20.00 uur.

De laatste zondag is een feestelijke afsluiting van Infernopolis in de Onderzeebootloods. U bent van harte welkom om met het museum en het Havenbedrijf Rotterdam dit succes te vieren. U kunt vanaf 14.00 uur rondleidingen volgen door de tentoonstelling Infernopolis of over het RDM terrein en een korte vaart maken door de Rotterdamse haven. Deze zondagmiddag wordt om 17.00 afgesloten met een aankondiging van de toekomstplannen door directeur Sjarel Ex en een Cradle to Cradle-diner.

Meer informatie over het programma van 26 september vindt u op de website www.boijmans.nl.

De Onderzeebootloods is een samenwerkingsproject van het Havenbedrijf Rotterdam en Museum Boijmans Van Beuningen. De tentoonstelling Infernopolis van Atelier Van Lieshout is onderdeel van het programma van Holland Art Cities.

Terug