Nieuwsbrief
Nieuwsbrief voorjaar 2010
februari 2010

Nieuwe video's op ArtTube

Museum Boijmans Van Beuningen lanceerde begin oktober als eerste museum in Nederland het eigen online videokanaal ArtTube, waar regelmatig video’s aan worden toegevoegd.

'From ... with love' series
Medewerkers van Museum Boijmans Van Beuningen nemen de camera mee op hun werkreizen en bieden u een exclusief kijkje achter de schermen.

ArtTube laat u reizen vanuit de luie stoel! Deze keer naar Stockholm, waar het onderzoek naar het schilderij van Anthonie van Dijck werd gevolgd. Tot en met 14 februari zijn de resultaten te zien in de tentoonstelling Meesterwerk of Kopie?

Surf naar ArtTube!

Boijmans Megastructures
Museum Boijmans Van Beuningen maakt ruim vijfentwintig tentoonstellingen per jaar. Boijmans Megastructures toont het werk achter de schermen en tevens een eerbetoon aan al deze mannen en vrouwen die hun kracht, kundigheid en inventiviteit inzetten.

Op dit moment wordt een Megastructure-video gemaakt van Divided Divided, inclusief een interview met de kunstenaar. Het resultaat is binnenkort te zien op ArtTube en bij de tentoonstelling in het museum.

ArtTube is een initiatief van Museum Boijmans Van Beuningen en is ontwikkeld met steun van het VSBfonds, partner in educatie van Museum Boijmans Van Beuningen.

Terug