Nieuwsbrief
Zomer 2009
Zomer 2009

Verkooptentoonstelling Kunst4Kids

Het begin van je eigen kunstverzameling! Van 4 tot en met 19 juli 2009.

Ben je tussen de 5 en 18 jaar oud?
Dan kan je een kunstwerk van hele goede kunstenaars kopen bij Museum Boijmans Van Beuningen. Voor maar € 30. Het is een echt kunstwerk, in een beperkte oplage gemaakt en gesigneerd door de kunstenaar zelf. En je kan helemaal zelf kiezen, want het is strikt verboden voor je ouders, ze mogen niet mee de tentoonstelling in! Misschien is dit wel het begin van jouw kunstverzameling?

Dit zijn de kunstenaars die meedoen:
Carel Blotkamp, Erik van Lieshout, Ewoud van Rijn, Fons Haagmans, Gerard Polhuis, Hans de Wit, Helen Frik, Henri Jacobs, Joep van Lieshout, Johan van Oord, Karin Arink, Karin van Dam, Lily van der Stokker, Luuk Wilmering, Mai van Oers, Marc Ruygrok, Marjolein van den Assem, Olphaert den Otter, Paul van der Eerden, Paul Nassenstein, Paul Noble, Peter Feiler, Robbie Cornelissen, Roland Sips, Roland Sohier, Ronald Cornelissen, Ronald Versloot, Rosemin Hendriks, Sef Peeters, Sylvie Zijlmans.

Wil je er als eerste bij zijn?
De directeur van het museum opent Kunst4Kids officieel op zaterdag 4 juli, om 11.30 uur. Je bent van harte uitgenodigd.

Wil je nog meer?
Wil je eerst met je broertje en zusje, vriendje en vriendinnetje, papa en mama of opa en oma een rondleiding door het museum volgen, zodat je weet waar je op kan letten bij het kopen van een kunstwerk? Of achteraf een workshop volgen met de kunstenaar van wie jij een kunstwerk hebt gekocht? Kijk dan voor het programma op www.boijmans.nl.

De toegang tot Kunst4Kids is gratis.

Terug