Nieuwsbrief
Persnieuws voorjaar 2009
februari 2009

Kunst Studio

Thematische middagen in het museum voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Kunst Studio, Foto: Kees Spruijt
Kunst Studio, Foto: Kees Spruijt

Kunst Studio
Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan kun je in ieder geval één keer per maand naar de Kunst Studio van het museum komen voor een rondleiding en een bijzondere workshop!
Kosten: 5 Euro
Reserveren: noodzakelijk, educatie@boijmans.nl of 010-4419471 

Kunst Studio nodigt je uit voor: Laat je verleiden!
Het Museumweekend staat in het teken van verleiden. Hoe laat je iemand weten dat je diegene aardig vindt? En hoe doen mensen dat in kunstwerken? Tijdens een rondleiding langs verschillende kunstwerken leer je wat verleiden allemaal kan inhouden. Daarna ga je zelf aan de slag met het schrijven van een gedichtje dat er ook nog erg mooi uitziet! Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
Tijdstip: zondag 5 april, 13.30 - 15.00

Kunst Studio nodigt je uit voor: kunstvideo maken met Pipilotti Rist
Wil je ook graag achter de camera staan? Of zou je liever te zien zijn in een videokunstwerk? In de Kunst Studio geven een dramadocent en een filmdocent samen een videoworkshop waarin je mooie kunstvideo’s kunt maken. Maar eerst ga je natuurlijk de dromerige video’s van Pipilotti Rist bekijken.
Tijdstip: zondag 3 mei, 13.30-15.00 uur

Kunst Studio nodigt je uit voor: Brasil
Veel Braziliaanse kunstenaars in de tentoonstelling lieten zich inspireren door alledaagse voorwerpen en gebruikten deze voor het maken van hun kunstwerken. Na een rondleiding door de tentoonstelling ga je zelf aan de slag. Wist jij dat je hele gewone dingen kunt omtoveren tot een kunstwerk?
Tijdstip: zondag 7 juni, 13.30 – 15.00 uur

Partner in educatie van Museum Boijmans Van Beuningen

Terug