Nieuwsbrief
eerste onderwijsnieuwsbrief
december 2008

Er is nog plek in de Turingmuseumbus!

Dankzij de Turing Foundation is sinds 1 oktober is een bezoek aan het museum voor scholen uit de regio Rotterdam van het Primair Onderwijs nog makkelijker. Het museum biedt, in samenwerking met het Chabot museum, de mogelijkheid uw klas met een speciale museumbus geheel kosteloos tussen school en het museum te laten vervoeren.

De Prinses Margrietschool na een bezoek in Museum Boijmans Van Beuningen met de Turingmuseumbus
De Prinses Margrietschool na een bezoek in Museum Boijmans Van Beuningen met de Turingmuseumbus

Uw klas wordt bij school opgehaald. In het museum volgt u één van de museumlessen bij de vaste collectie of tentoonstellingen. Na afloop brengt de bus uw klas weer netjes terug bij school. Ieder kind krijgt na afloop de zogenaamde Turing Ticket, waarmee hij of zij samen met één volwassenen later nog eens gratis het museum kan bezoeken.

Boekingen:
Voor meer informatie, neem contact op met de afdeling Educatie en publieksbegeleiding. Telefonisch op werkdagen tussen 11:00 en 15:00 uur of via educatie@boijmans.nl
Of download het aanmeldingsformulier via de website www.boijmans.nl onder onderwijs, in de rechter kolom.

Voorwaarden:
Scholen die op max. 10 minuten loopafstand van het museum gelegen zijn, komen niet in aanmerking voor busvervoer.
Scholen die op minimaal 10 minuten lopen, maar max. 15 minuten met het openbaar vervoer van het museum gelegen zijn, komen niet in aanmerking voor busvervoer, maar krijgen wel de OV-kosten van het museum vergoed (max. 30 dagkaarten van € 3 per stuk).

Terug