Nieuwsbrief
Kom ook: exclusieve opening
6 februari 2014

Activiteiten tijdens Brancusi, Rosso, Man Ray

Ook rondom de tentoonstelling ‘Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture’ organiseert het museum weer diverse activiteiten en samenwerkingsacties.

Bezoekers met de multimediatour. Foto: Fred Ernst
Bezoekers met de multimediatour. Foto: Fred Ernst

Wanneer u de tentoonstelling bekijkt met de multimediatour, krijgt u van de conservatoren een toelichting op de werken. Daarnaast heeft de tour een ‘Klik en Kijk’ functie, waarbij bijzondere details uit de kunstwerken worden uitgelicht. De speciaal ontwikkelde multimediatour is in het museum te huur voor €3,00 maar ook gratis te bekijken op uw eigen smartphone via tour.boijmans.nl.
Uiteraard is het ook mogelijk met uw gezelschap een rondleiding te volgen, kijk voor meer informatie hierover op de website.

Studio’s in de tentoonstelling
In de tentoonstelling kunt u ook zelf experimenteren met fotografie en representatie. In de interactieve studio’s kunnen bezoekers van jong tot oud aan de slag met de technieken die de drie kunstenaars zelf gebruikten.

Kortingsacties
Samen met de Doelen en de Rotterdam Art Week biedt het museum wederzijdse kortingsacties. Kijk hier wat uw voordeel kan zijn.

Rondetafelgesprek
Het rondetafelgesprek over het werk en leven van Brancusi, Rosso en Man Ray vindt plaats op zaterdag 8 februari van 13:00 tot 14:30 met de internationale experts Patty Wageman (moderator, hoofd Collectie en onderzoek), Francesco Stocchi (conservator moderne en hedendaagse kunst, samensteller van de tentoonstelling 'Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture'), Peter van der Coelen (conservator prenten en tekeningen, samensteller van de tentoonstelling 'Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture') en Nina Schallenberg (kunsthistorica en (mede-)auteur van de catalogus 'Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture'). U kunt zich via de website aanmelden.

Terug