Nieuwsbrief
Feestelijke opening Oskar Kokoschka
17 september 2013

Win een overnachting in het Bilderberg Parkhotel

Ook elders in Rotterdam kunt u iets doen, horen of zien rondom Kokoschka. Ga naar de Doelen, de Bijenkorf en Hotel Bilderberg en geniet van bijzondere aanbiedingen.

Toren van Museum Boijmans Van Beuningen met uitzicht over Rotterdam. Foto: Hans Elbers.
Toren van Museum Boijmans Van Beuningen met uitzicht over Rotterdam. Foto: Hans Elbers.

Blijf gerust nóg een nachtje, in Rotterdam Bilderberg Parkhotel
In het kader van de tentoonstelling heeft het Rotterdam Bilderberg Parkhotel een speciaal Kokoschka hotelarrangement samengesteld. Museum Boijmans Van Beuningen mag een arrangement voor 2 personen verloten, met een overnachting met ontbijt in Bilderberg Parkhotel en twee kaarten voor de tentoonstelling. Winnen? Like Museum Boijmans Van Beuningen en Bilderberg Parkhotel op Facebook voor 29 september.

Niet gewonnen? Boek het arrangement via www.bilderberg.nl/kokoschka.

Met korting naar een concert in de Doelen
Combineer uw museumbezoek nu met een concert in de Doelen. Tegen inlevering van uw museum entreekaart krijgt u 20% korting op een aantal bijzondere concerten. Geniet dit najaar van stervioliste Janine Jansen, de vermaarde pianobroers Lucas en Arthur Jussen, Mozarts Così fan tutte en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Luxe najaarskleuren bij De Bijenkorf
En vergeet niet tijdens uw weekendje Rotterdam een bezoekje te brengen aan De Bijenkorf: het luxe warenhuis laat zich dit najaar inspireren door de prachtige kleuren van Kokoschka’s ‘Mandril’ met onder meer een sprankelende etalage.

Terug