Nieuwsbrief
Zomer in Rotterdam
augustus 2013

Scouts Rotterdam designprijs bekend

Voor de twaalfde keer op rij vindt dit najaar de prestigieuze Rotterdam designprijs plaats. De scouts voor deze editie zijn bekend.

Rotterdam designprijs 2013 is een samenwerking tussen Stichting Designprijs Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en Het Nieuwe Instituut. De Rotterdam designprijs is een actualiteitsprijs en zoekt naar de meest aansprekende, vernieuwende en relevante designuitingen van de afgelopen twee jaar. De prijs is in 1993 ingesteld door de gemeente Rotterdam.

Scouts
De scouts voor de twaalfde editie zijn: Ineke Hans, Niki Smit, Caroline Hummels, Carlo Wijnands en Erik en Ronald Rietveld (de winnaars van de vorige editie). Hen is gevraagd op persoonlijke titel, maar beargumenteerd elk drie nominaties voordragen. De bekendmaking is gelijktijdig met de opening van de tentoonstelling van de vijftien nominaties in Museum Boijmans Van Beuningen op zaterdag 16 november 2013. Vanaf dat moment kunnen bezoekers stemmen op de Rotterdam design Publieksprijs ter beschikking gesteld door Het Nieuwe Instituut.

Het laatste nieuws over de Rotterdam designprijs 2013 vindt u hier: www.designprijs.nl.

Terug