Oprichting Boijmans Business Club

Foto: Steven Snoep

Persbericht

Boijmans Business Club leden krijgt 24/7 toegang tot museum
9 april 2014

Maandagavond 7 april jl. vond het oprichtingsdiner van de Boijmans Business Club plaats. Dit nieuwe high end bedrijvennetwerk van Museum Boijmans Van Beuningen is in januari 2014 van start gegaan.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb had de eer als beschermheer van het museum deze avond te openen: “Museum Boijmans Van Beuningen is één van de grote iconen van de stad Rotterdam. Met deze nieuwe business club, waarmee ondernemers zich voor langere termijn kunnen verbinden aan het museum, laat Boijmans wederom zien dat het museum ondernemend is.”

Boijmans Business Club

Op dit moment telt de net startende club acht leden, de founders zijn o.a. IMCD, Brunel en Pro-Delta en tijdens het oprichtingsdiner voegde Breedveld Staal zich daarbij. Leden van de Boijmans Business Club betalen €12.500 per jaar voor een periode van drie jaar. Hiervoor ontvangen bedrijven unieke privileges zoals bijvoorbeeld 24 uur toegang tot het museum en een gratis toegangsdag voor alle medewerkers. Naast de Boijmans Business Club heeft het museum 35 Boijmans Corporate Members, die voor €2.500 zijn aangesloten zijn bij het museum.

Garantiefonds

De gezamenlijke bijdragen van de Corporate members en de Business Club leden vormen een garantiefonds voor de grote voor- en najaarstentoonstellingen die ook belangrijk zijn voor de dynamiek van Rotterdam. Directeur Sjarel Ex, die de nieuwe leden toesprak, liet weten dat het museum zich blijft ontwikkelen door met initiatieven als deze een aantrekkelijke plek te zijn voor het bedrijfsleven. De succesvolle start van de Boijmans Business Club laat zien dat ondernemers dit inzien en waarderen.

Terug