Het museum lanceert vriendenclub voor kinderen

Foto: Kees Spruijt
Foto: Kees Spruijt

Boijmans Club

Vanaf juli 2010

Museum Boijmans Van Beuningen introduceert deze zomer de Boijmans Club, een vriendenclub voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Clubleden worden gratis op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en alle kinderactiviteiten en ontvangen bovendien een vriendschapsbandje van het museum.

Door het jaar heen organiseert Museum Boijmans Van Beuningen speciaal voor kinderen allerlei workshops, rondleidingen, evenementen en andere leuke activiteiten. Zo neemt museumknuffel Bo de allerkleinsten van 3 en 4 jaar elke eerste en derde zondag van de maand mee op ontdekkingsreis door het museum. Regelmatig vinden er verschillende kinderrondleidingen plaats met als afsluiting een creatieve workshop. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen bij de informatiebalie het ‘Vriendenboekje van…’ ophalen voor een geheimzinnige speurtocht door het museum. In de herfstvakantie (19-22 oktober) wordt elke doordeweekse dag een inloopworkshop georganiseerd in het kader van de tentoonstelling ‘De grote ogen van Kees van Dongen’, waar kinderen hun eigen zelfportret mogen schilderen.

Aanmelden

Alle kinderen kunnen zich aanmelden voor de Boijmans Club. Dit kan via www.boijmans.nl en bij de informatiebalie in het museum. Bij aanmelding in het museum ontvangt elk kind een speciaal vriendschapsbandje. Kinderen die zich via de website aanmelden kunnen hun bandje bij hun volgende bezoek aan het museum afhalen, op vertoon van de aanmeldingsbevestiging. Alle Boijmans Clubleden ontvangen een paar keer per jaar de digitale Clubbrief. Deze bevat leuke feitjes over het museum, de laatste nieuwtjes en alle kinderactiviteiten voor de komende periode.

Lid worden van de Boijmans Club is gratis. Museum Boijmans Van Beuningen is voor kinderen tot en met 18 jaar altijd gratis toegankelijk.

Voor een compleet overzicht van de kinderactiviteiten en reserveren kunt u terecht op www.boijmans.nl.

Kijk ook eens op ons online videokanaal ArtTube (arttube.boijmans.nl) of volg ons op Twitter (http://twitter.com/boijmans).
 

Terug