Ploum Lodder Princen nieuwe sponsor

Rutger Ploum en Sjarel Ex op 22 april 2010, foto Fred Ernst
Rutger Ploum en Sjarel Ex op 22 april 2010, foto Fred Ernst

PERSBERICHT
22 april 2010

Museum Boijmans van Beuningen sluit meerjaren samenwerking met Ploum Lodder Princen
100.000 euro voor vierjarige verbintenis

Vanmiddag heeft Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam een vierjarig samenwerkingscontract getekend met het Rotterdamse advocaten- en notarissenkantoor Ploum Lodder Princen. Het advocaten- en notarissenkantoor draagt met een totaalbedrag van 100.000 euro bij aan het tentoonstellingsprogramma van het museum.

"We vinden het bijzonder dat een gerenommeerd kantoor als Ploum Lodder Princen meehelpt om de ambitie van het museum te verwezenlijken. We hopen dat andere Rotterdamse bedrijven een voorbeeld aan hen nemen. Het zou prachtig zijn wanneer vijftig Rotterdamse bedrijven straks voor een miljoen euro per jaar gezamenlijk het tentoonstellingsprogramma mogelijk maken." aldus directeur Sjarel Ex.

Initiatief
Rutger Ploum, voorzitter van de maatschap van Ploum Lodder Princen: “Wij hechten veel waarde aan de stad Rotterdam en haar culturele uitstraling. Wij nemen graag het initiatief om de brug te slaan tussen Museum Boijmans Van Beuningen en het Rotterdamse bedrijfsleven. Bovendien kunnen wij onze medewerkers en cliënten de prachtige collecties en tentoonstellingen van het museum laten meebeleven.”

Museum Boijmans Van Beuningen toont sinds 1849 topstukken op het gebied van de beeldende kunst, toegepaste kunst en design. Het Rotterdamse museum biedt een overzicht van Nederlandse en Europese kunst, van de vroege middeleeuwen tot in de 21ste eeuw. De bijzondere collectie en de toonaangevende exposities geven het museum internationale allure.

Ploum Lodder Princen Advocaten en Notarissen werd in 1995 opgericht door zeven gespecialiseerde advocaten. Sinds 2000 beschikt het kantoor over een notariaat. Bij het kantoor werken 105 mensen waarvan 60 advocaten en notarissen. Ploum Lodder Princen was in 2009 het snelst groeiende kantoor van Nederland en is het grootste zelfstandige kantoor in de regio Rotterdam (www.plp.nl).

Terug