Volg directeur Sjarel Ex op Twitter

'Twitterende' vogels in Carsten Höller's Singing Canaries Mobile, 2009,foto: Carsten Eisfeld, Berlijn
'Twitterende' vogels in Carsten Höller's Singing Canaries Mobile, 2009,foto: Carsten Eisfeld, Berlijn

Persbericht
1 februari 2010

Sjarel Ex begeeft zich als een van de eerste museumdirecteuren op Twitter. Hij twittert deze week over de opbouw van Divided Divided, de nieuwe tentoonstelling in Museum Boijmans Van Beuningen. De hedendaagse kunstenaar Carsten Höller bouwt aan een gigantische installatie van 1500 m2. Ex geeft het publiek een exclusief kijkje in de keuken van het museum en twittert over alles wat er bij dit monumentale project komt kijken.

Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan de Swinging Spiral, een zwevende ruimte. Morgen wordt in Museum Boijmans Van Beuningen een vogelkooi met levende kanaries geïnstalleerd. Op dinsdag werkt Carsten Höller aan de reusachtige paddestoelen die de kern vormen van zijn tentoonstelling Divided Divided. Dinsdagnacht wordt voor het eerst proef geslapen in de Revolving Hotel Room, een echte hotelkamer die gedurende de tentoonstelling elke nacht geboekt kan worden.

Sjarel Ex houdt belangstellenden dagelijks op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de opbouw van deze tentoonstelling. Hij is op Twitter te volgen via: http://twitter.com/boijmans of zoek #boijmans. Verschillende medewerkers twitteren vanuit Museum Boijmans Van Beuningen, de berichten van de directeur zijn getekend met: Ex.

Terug