Vorige maandVolgende maandSeptember 2008
Tu We Th Fr Sa Su Mo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

New entrance area

from September 27 2008 until June 10 2009

New entrance area. Designed by: Haunting Dogs Full of Grace Print room and print depot. Designed by: Marieke van Diemen, photo by Hans Wilschut Information counter. Designed by: Frank Bruggeman, photo by Hans Wilschut Car admission ticket. Designed by: Ted Noten, photo by Hans Wilschut Educational centre. Designed by: Jurgen Bey, photo by Fred Ernst Educational centre. Designed by: Jurgen Bey, photo by Fred Ernst Espressobar. Designed by: Simon Heijdens, photo by Hans Wilschut Museumshop. Designed by: Bertjan Pot, photo by Hans Wilschut Wardrobe carousel. Designed by: Studio Wieki Somers (Dylan van den Berg and Wieki Somers), photo by Hans Wilschut

On Saturday 27 September, 2008, Museum Boijmans Van Beuningen will be presenting a completely renovated entrance area during the grand seasonal opening. Leading designers have created a transition area where art blends with everyday reality. A place that highlights and interconnects public functions. This entrance area is open to everyone free of charge.

The new entrance area can be reached via the museum’s courtyard and covers the entire ground floor of the exhibition building designed by architect Alexander Bodon (1973), as well as the 2003 extension designed by architects Robbrecht and Daem. At the museum’s invitation, six leading designers have gone into partnership for the occasion under the name Haunting Dogs Full of Grace. Their innovative designs restore the contact with the street, the courtyard and the museum park.